Dolutaş İlkokulu
DOLUTAŞ KÖYÜ DOLUTAŞ KÜME EVLERİ DOLUTAŞ İLKOKULU BLOK NO 26 ELEŞKİRT / AĞRI

VİZYON

Öğrencilerimizin zeka düzeyleri ve kabiliyetleri ölçüsünde onları en üst düzeye çıkararak onların eğitime karşı olumlu tutum geliştirmelerini sağlamak ve kendi kategorisinde örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

MİSYON

Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten, düşünen, sorgulayan, doğru bir tasavvura sahip, yaratıcı, bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :Normal Öğretim uygulanmaktadır.

Normal Öğretim uygulanmaktadır.

Soba ile ısınmaktadır.

İlçe merkezine 6 km. uzaklıktadır.İl merkezine 39 km. uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köyde takriben 30 hane mevcuttur.Kanalizasyon vb. altyapı sistemi yoktur..Sağlık ocağı vardır fakat faal değildir.Köyde tarım ve hayvancılık ağırlıklı geçim kaynağıdır.Tarım olarak son yıllarda ayçiçeği bununla beraber pancar, yonca gibi ekinler ekilmektedir. Hayvancılıkta ise ticari olarak büyükbaş hayvan besiciliği yapılmaktadır.